Sherryblog

Guy Weyts trakteerde ons op dit heerlijke recept: een dessert van aardbeien met Pedro Ximénez, basilicum en peper.Voor dit eenvoudige maar overheerlijke gerecht...

Hapje van kalfslever 3 el extra vergine olijfolie 2 uien gesnipperd 1 tl gedroogde tijm 1 tl gedroogde oregano 1 tl gedroogde peterselie Zout en versgemalen peper 250 ml Pedro...

Varkenswangen 800 gr varkenswangen 400 ml Rundsfond 400 ml Alvear Sherry Zout en versgemalen peper Boter Tijm Laurier Pittige mosterd Bindmiddel Verhit de boter in een pan en bak varkenswangen bruin. Kruiden met...

Amuse: Geroosterde brioche-toast met foie gras, gecrushte en gekarameliseerde hazelnootjes, amandelen en crema di balsamico. Hier serveren we een heerlijke cream sherry “Canasta”...

Toeval of niet maar het moment is in elk geval treffend. Ons intrede in de sherry-wereld valt samen met de 7de internationale week...

Als we spreken over Sherry, dan denken veel mensen aan het zilte, droge aperitiefje dat oma altijd dronk toen een heerlijk diner gestart...