sherrygerecht van de maand – APRIL 2021

sherrygerecht van de maand – APRIL 2021

Hapje van kalfslever

3 el extra vergine olijfolie

2 uien gesnipperd

1 tl gedroogde tijm

1 tl gedroogde oregano

1 tl gedroogde peterselie

Zout en versgemalen peper

250 ml Pedro Ximenez Reserva Familiar

500 gr kalfslever in stukjes

Vers gehakte peterselie

– Verhit 1 eetlepel olie in een grote pan op halfhoog vuur en bak de uien zacht in 3-4 minuten.

– Voeg de tijm, oregano en peterselie toe, en peper en zout. Voeg de sherry toe op een laag vuur en laat alles 2-3 minuten pruttelen.

– Doe de stukjes kalfslever in de pan en bak ze in 6-7 minuten op een laag vuur.

– Garneer op een bord en werk af met de vers gehakte peterselie.

– Serveer met vers knapperig brood

Tags: