15 apr sherrygerecht van de maand – APRIL 2021
Geplaatst op 18:23h
in Weet je
Hapje van kalfslever
3 el extra vergine olijfolie
2 uien gesnipperd
1 tl gedroogde tijm
1 tl gedroogde oregano
1 tl gedroogde peterselie
Zout en versgemalen peper
250 ml Pedro Ximenez Reserva Familiar
500 gr kalfslever in stukjes
Vers gehakte peterselie
– Verhit 1 eetlepel olie in een grote pan op halfhoog vuur en bak de uien zacht in 3-4 minuten.
– Voeg de tijm, oregano en peterselie toe, en peper en zout. Voeg de sherry toe op een laag vuur en laat alles 2-3 minuten pruttelen.
– Doe de stukjes kalfslever in de pan en bak ze in 6-7 minuten op een laag vuur.
– Garneer op een bord en werk af met de vers gehakte peterselie.
– Serveer met vers knapperig brood